Mottóm: „a minőségi öregkor elérhető, csak tenni kell érte

Egészségkoncepció arról, hogyan lehet 100 évig egészségesen élni!

Szeretnék bemutatni egy Egészségkoncepciót, amely a pozitív gondolkozás, érzelmek, megfelelő táplálkozás, belső hidratálás, méregtelenítés, féregtelenítés és folyamatos védelem hat alappillérére épül.

A koncepció egyenes, józan, felfogható, a test és tudat alapszükségleteire épül. Célja a BETEGSÉG MEGELŐZÉS az öregedési folyamatok lassítása a sejtek a szövetek a szervek a szervrendszer, (így az egész test) egészségben tartása, fiatalítása révén.

Olyan helyen dolgozták ki ezt az egészségkoncepciót, mint a moszkvai Lomonoszov Egyetem és Kutató Központ. A koncepciót olyannyira elismerték, hogy Moszkvában a Lomonoszov Orvostudományi Egyetem Coral tanszékén oktatják. És szerte a világon 1998 óta hirdetik, alkalmazzák sok tapasztalattal és sikerrel.

Amiért én foglalkozom ezzel a koncepcióval az az, hogy nem követ semmilyen divatos egészséggel kapcsolatos irányzatot.

Ellenben alapoz a szép gondolatok fontosságára a test hatalmas vízigényére, a test alapvetően enyhén lúgos közegére, arra hogy nagyon fontos a belső takarítás, a minőségi táplálkozás, legyen az étel vagy valamilyen kiegészítő ásványi anyag, vitamin, fehérje, enzim, probiotikum stb. forrás, a méreganyag mentes külső és belső ápolás.

De nézzük meg részletesen, mit jelentenek, amit eddig leírtam:

Pozitív gondolkodás, érzelem:

Tudósok vizsgálták számos súlyos betegségben szenvedő gondolatait, a betegségét megelőző három évben. Ami észrevehető volt, a negatív gondolatok, érzelmek túlsúlya. Olyanok, mint a harag, félelem, agresszivitás, gond, hála és köszönet nélküliség, szeretet hiánya más és önmaguk felé, irigység, elégedetlenség, állandó kritika mások és a saját elért eredményei felé stb…..

A gondolat+ lelkiállapot MEGHATÁROZZA az egészségi állapotunk. Másképpen: Amilyen a gondolatunk, olyan a bioenergetikai áramlásunk. A fent vizsgált esetek be is bizonyítják ezt.

Sok helyen olvashatjuk, tanulhatjuk már, hogy elég vizualizálni átérezni, pontosan tudatosítani a kívánt állapotot, pl egészségesek vagyunk és megteremtődik az.

Használjuk a gondolatok a tudat erejét pozitív dolgokra és tudatosan csípjük nyakon negatív érzelmeink és hangoljuk azokat át szépre, jóra, építőre, mások és önmagunk számára.
Pl. Próbáld ki, ha nagyon felbosszant valaki az utcán ( mert szerinted nem megfelelően viselkedett ), használd az „ÁLDJON MEG A JÓISTEN” vagy a „KÍVÁNOK NEKED SZÉP HOSSZÚ ÉLETET” kívánságokat és meglátod, a Te haragod és az övé is csillapodni fog, ami nem utolsó sorban, RÁD nézve is áldásos…

Összefoglalva amire szükségünk van, hogy testileg, lelkileg egészségesek maradjunk:

 sok-sok pozitív gondolat
 hála és szeretet, önmagunk és mások felé
 elfogadás
 elengedés
 minden okkal történik megértése…

A gondolataink, érzelmeink határozzák meg egészségünk, így azok segíthetnek gyógyulásunkban, de betegségbe is dönthetnek bennünket. Érdemes tudatosan figyelni rájuk.

Következő cikkemben arról fogok írni, hogy lenne helyes étkeznünk, megpróbálom az okát megmutatni, miért mondják a tudósok, hogy a betegségek egyetlen okozója (testi szinten) a test elsavasodása és írok majd a testünk védekező mechanizmusairól, amiket azért alkalmaz, hogy megvédjen bennünket a végső rossztól.

További szép napot:
Sz-D Katalin